Felet 8015190A visas när du försöker ansluta till Xbox Live

Följande felmeddelande och kod visas när du försöker ansluta till Xbox Live:

Din konsol kan inte ansluta till Xbox Live. Vill du avsluta sessionen och testa din nätverksanslutning? Om du håller på att spela ett spel kommer alla framsteg som du inte har sparat att försvinna.

8015190A

Detta kan innebära att det är något fel med Xbox Live-tjänsten eller att ditt Xbox Live-konto inte går att autentisera.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar.

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-04-25T12:22:47.5323927+00:00

Lösning 2: Ändra din avatar på Xbox.com

Obs! Vilken avatarändring som helst duger, eftersom ändringar gör att tjänsten synkroniserar profilens konto.

1. Öppna avatarredigeraren.
  2. Logga in och ändra avataren på något vis.
  3. Klicka på SPARA.
  4. Försök logga in på Xbox 360-konsolen igen.