Felet 8015190E visas när du försöker ansluta till Xbox Live från Xbox 360

Följande felkod och meddelande visas när du försöker ansluta till Xbox Live:

Scenario 1:

Det går inte att ladda ned Xbox Live-profiler just nu.
Försök igen senare.
8015190E

Scenario 2:

Inloggningsstatusen har ändrats

8015190E

Dessa meddelanden kan ha någon av de följande orsakerna:

• Det har uppstått ett tillfälligt problem med Xbox Live-tjänsten.
  • Ditt Xbox Live-konto har blockerats temporärt, eftersom systemet har upptäckt aktiviteter som verkar suspekta.
  • Det har blivit något fel med profilen på Xbox 360-konsolen.
  • En annan profil har loggat in.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar.

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-05-28T17:31:24.5387621+00:00

Lösning 2: Rensa systemets cacheminne

1. Tryck på Guide-knappen  på handkontrollen.
  2. Gå till Inställningar och välj Systeminställningar.
  3. Välj Lagring.
Lagring valt på menyn Systeminställningar på Xbox 360-konsolen.
  1. Markera en lagringsenhet och tryck på Y-knappen  på handkontrollen. (Det spelar ingen roll vilken lagringsenhet du väljer, cacheminnet rensas för alla lagringsenheter.)
  2. Välj Rensa systemcache.
Rensa systemcache är valt på menyn Systemenhetsalternativ på Xbox 360-konsolen.
  1. Välj Ja när du ombeds bekräfta underhåll av lagringsenheten.
  2. Starta om Xbox 360-konsolen.
  3. Koppla bort både modemet och routern, om du har en. Vänta en minut och anslut dem sedan igen och slå på dem.

Lösning 3: Ändra IP-adressen på konsolen

Anvisningar om hur du gör det finns i Hur du konfigurerar trådlösa nätverksinställningar för Xbox 360-konsolen.