Felet 80151911 visas när du ansluter till Xbox Live på din Xbox 360

Följande felmeddelande och kod visas när du försöker ansluta till Xbox Live:

Det går inte att ansluta till Xbox Live. Försök igen senare
Statuskod: 80151911

Det här beror på något av följande:

• Det har uppstått ett tillfälligt problem med Xbox Live-tjänsten.
  • Det är ett problem med din nätverkskonfiguration.
  • Filerna på en lagringsenhet är skadade.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar.

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-05-23T09:20:20.8686624+00:00

Lösning 2: Felsök din anslutning till Xbox Live
Kör anslutningstestet för Xbox Live. Gör så här:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  1. Välj Inställningar, Systeminställningar och sedan Nätverksinställningar.
  2. Välj namnet på ditt trådlösa nätverk eller välj Trådlöst nätverk för en kabelanslutning.
  3. Välj Testa anslutning till Xbox Live.

Om anslutningstestet för Xbox Live misslyckas följer du anvisningarna i Lösning för Xbox 360-anslutning.