Felet 80153086 visas när du försöker förnya din Xbox Live-guldprenumeration

Följande felkod kan visas när du försöker förnya ditt Xbox Live-guldprenumeration:

Felkod: 80153086

Det kan innebära att det uppstått ett problem med det kreditkort du använder för att förnya din Xbox Live-guldprenumeration automatiskt.

Lösning

Du löser det här problemet genom att lägga till ett nytt kreditkort till kontot och sedan ändra den betalningsmetod som hör till din prenumeration.

1. Öppna Mitt konto i webbläsaren.
  2. Om det behövs loggar du in på det Microsoft-konto du vill ändra.

Obs! Om du inte känner till ditt Microsoft-kontos e-postadress eller lösenord använder du lösningen för förlorade konton eller lösningen för förlorade lösenord.

3. Välj Tjänster och prenumerationer.
  4. Välj Ändra hur du betalar under Betald med i avsnittet Xbox Live.
  5. Välj Lägg till en ny betalningsmetod, välj Nästa och följ sedan anvisningarna för att ange ditt kreditkort, betalkort eller PayPal-konto som ett nytt betalningsalternativ.