Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Felet 8015400c visas när du använder Xbox 360

Problem

Följande felkod visas när du försöker komma åt Account Management på Xbox 360-konsolen eller när du försöker ladda ned din gamertag till konsolen.

8015400c

Detta innebär att det är något problem med ditt Xbox Live-konto och att du måste kontakta Xbox-supporten.

Lösning

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 8015400c visas när du använder Xbox 360" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan