Felkod 80154042 visas när du försöker koppla din gamertag till ett annat Microsoft-konto.

Problem

Följande felkod och felmeddelande kan visas om du har mer än ett Microsoft-konto och om du försöker koppla din gamertag till ett av dessa Microsoft-konton.

80154042

Can't retrieve information from Xbox Live, please try again later.

Detta kan innebära att du för tillfället är inloggad på en annan enhet med ett annat Microsoft-konto. Du kan till exempel vara inloggad med ett annat Microsoft-kontot på din hemdator eller telefon.

Lösning

Du löser problemet genom att kontrollera att du inte är inloggad med det gamla Microsoft-kontot på en annan enhet. Om du är inloggad på en annan enhet loggar du ut och försöker sedan återigen koppla din gamertag till det nya Microsoft-kontot.

Om det här problemet kvarstår kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.