Felet 8015D002 visas när du loggar in på Xbox Live från Xbox 360

Följande felmeddelande visas när du försöker logga in på Xbox Live på Xbox 360-konsolen:

Sorry, either that's the wrong password, or that email doesn't have an Xbox membership. Please try again.
Status Code: 8015D002

Det innebär att du har tvåstegsverifieringen aktiverad, men du har inte konfigurerat något applösenord.

Lösningar

Lösning 1: Inaktivera tvåstegsverifiering

Om du inte längre vill använda tvåstegsverifieringen kan du enkelt stänga av den:

1. Använd en webbläsare för att logga in på ditt konto.
  2. Under Säkerhet och sekretess väljer du Hantera avancerade säkerhetsinställningar.
  3. Välj Inaktivera tvåstegsverifiering.
  4. När du uppmanas att bekräfta åtgärden väljer du Ja.

Lösning 2: Använd ett applösenord för att logga in på Xbox Live på din Xbox 360-konsol

Om du har tvåstegsverifiering aktiverat måste du använda ett applösenord när du laddar ned din Xbox-profil eller loggar in på din Xbox 360-konsol.

Om du har glömt ditt applösenord eller inte angett något kan du generera ett nytt applösenord och logga in på din konsol. Så här gör du:

1. Använd en webbläsare för att logga in på ditt konto.
  2. Under Säkerhet och sekretess väljer du Hantera avancerade säkerhetsinställningar. Om du ombeds ange en säkerhetskod här gör du det och väljer Skicka.
  3. Välj Skapa ett nytt applösenord under Applösenord. Ett nytt lösenord skapas och visas på skärmen.
  4. På din Xbox 360-konsol loggar du in på Xbox Live med ditt Microsoft-kontos e-postadress och det applösenord du genererade i steg 3 i stället för lösenordet till ditt Microsoft-konto.

Se till att kryssrutan Kom ihåg lösenord är markerad om du inte vill ange ett applösenord varje gång du loggar in på den här konsolen.

Obs! Om du har glömt ditt applösenord kan du använda samma steg om du först tar bort det tidigare applösenordet, eller så kan du ta bort tvåstegsverifieringen.

Lösning 3: Om du inte har tvåstegsverifieringen aktiverad

Om du inte har tvåstegsverifieringen aktiverad kanske du har skrivit fel lösenord. Prova igen eller återställ ditt kontolösenord.