Felet 80167611 visas när du loggar in eller köper något på Xbox 360

Du får följande felkod och meddelande när du försöker logga in eller köpa något på Xbox 360-konsolen:

Det går inte att hämta information från Xbox LIVE.
80167611

Det här beror på något av följande:

• Det har uppstått ett tillfälligt problem med Xbox Live-tjänsten.
  • Det finns ett problem med ditt betalningsalternativ.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Användning av inköp och innehåll: körs
2017-07-26T10:56:35.0943391+00:00

Lösning 2: Verifiera faktureringsinformationen som är kopplad till betalningsalternativet

Se till att Microsoft-kontots faktureringsadress är densamma som den kontokortsföretaget har uppgift om. Kontrollera också att ditt kort inte har upphört att gälla. Så här gör du:

1. Logga in på sidan Betalning och fakturering med ditt Microsoft-konto.

Om du inte känner till ditt Microsoft-kontos e-postadress eller lösenord använder du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord.

2. Välj Faktureringsinformation och gå igenom din faktureringsinformation.

Obs! Om något är fel väljer du Redigera profil och följer anvisningarna för att uppdatera informationen.

Lösning 3: Ta bort betalningsalternativet och lägg till det igen till ditt konto

Om de tidigare lösningarna inte fungerade kan du testa att ta bort betalningsalternativet och lägga till det igen till ditt konto.

1. Ta bort betalningsalternativet från ditt konto. Det gör du genom att gå till någon av följande sidor:
  2. Ta bort systemdatafilen för marknadsplatsen från Xbox 360-konsolen:
    1. Gå till Inställningar på konsolen och välj sedan System.
    2. Välj Lagring.
Skärmen Systeminställningar visas med alternativet
  1. Välj den primära lagringsenheten.
  2. Välj Systemobjekt.
  3. Välj Marknadsplatsen – systemdata.
  4. Välj Ta bort.
  5. Starta om konsolen.
  1. Lägg till betalningsalternativet igen till kontot: Det gör du genom att gå till någon av följande sidor: