Felet 8016ABA5 visas när du försöker göra ett inköp eller lösa in points på Xbox Live.

Problem

Följande fel och meddelande visas när du försöker göra ett inköp eller lösa in points på Xbox Live:

8016ABA5

Can't retrieve information from XBOX Live. Please try again later.

Detta kan innebära att det är något fel med faktureringsinformationen för ditt konto.

Lösning

Du löser problemet genom att ange korrekt faktureringsinformation. Så här gör du:

1. Välj settings och sedan Account.
  2. Välj Billing Information på panelen Account Management.
  3. Tryck på A-knappen.
  4. Ange lösenordet för ditt Microsoft-konto och välj sedan Done.
  5. Välj Sign In.
  6. Ange korrekt faktureringsinformation och välj sedan Done.
  7. Välj OK.

Om problemet kvarstår kontaktar du Xbox-supporten.