Felet 80181102 visas när du försöker ladda ned Xbox 360-innehåll

Följande felkod visas när du försöker ladda ned Xbox 360-innehåll:

80181102

Det här felet kan bero på en av flera saker:

• Ditt köp slutfördes inte ordentligt.
  • Du måste ta bort din Xbox Live-profil, rensa cacheminnet och ladda ned din profil igen.
  • Det är något fel med Xbox Live eller din internetanslutning.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera att du kan se ditt inköp på ditt Xbox Live-konto

Logga in på ditt Xbox Live-konto. Om du inte kan se ditt inköp kanske det inte har fullbordats. Testa att genomföra köpet igen. Om du kan se inköpet i listan, men fortfarande inte kan ladda ned det provar du nästa lösning.

Lösning 2: Ta bort din Xbox Live-profil, rensa systemcachen och ladda sedan ned din profil på nytt

1. Ta bort din Xbox Live-profil:
    1. Gå till Inställningar och sedan Systeminställningar.
    2. Välj Lagring.
    3. Välj Alla enheter.
    4. Välj Profiler.
    5. Välj gamertag för den profil du vill ta bort.
    6. Välj Ta bort.
    7. Välj Ta bara bort profilen. Då tas profilen bort, men sparade spel och achievements finns kvar.
  2. Rensa systemcachen för att ta bort skadade data. Mer information finns i artikeln Så här rensar du cacheminnet på Xbox 360.
  3. Ladda ned din Xbox Live-profil.
    1. Tryck på Guide -knappen på handkontrollen.
    2. Välj Ladda ned profil
      Obs! Visas inte Ladda ned profil? Detta innebär att du är inloggad med en annan profil. Tryck på X-knappen för att logga ut, bekräfta och välj sedan Ladda ned profil.
    3. Längst ned på skärmen Ladda ned profil väljer du Ladda ned profil.
    4. Ange det Microsoft-konto som hör till din Xbox Live-profil. (Om du inte känner till inloggningsuppgifterna för ditt Microsoft-konto använder du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord.
    5. Ange Microsoft-kontots lösenord.)
      Obs! Om ditt konto är ett Xbox Live-barnkonto måste det anslutna Microsoft-vuxenkontots inloggningsuppgifter anges för att det ska gå att ladda ned profilen.
    6. Välj lagringsenheten för din profil.
      Nedladdningen av din profil påbörjas. När din profil har laddats ned kan du välja om du vill att ditt lösenord för Microsoft-kontot ska krävas för inloggning till din profil. Alternativet Remember Password är inaktiverat som standard. Det innebär att du ombeds att ange ditt lösenord varje gång du loggar in om du inte ändrar den inställningen.

Om detta inte löser problemet försöker du med nästa lösning.

Lösning 3: Felsök din anslutning till Xbox Live
Om föregående lösning inte löser problemet kan du felsöka ditt nätverk och anslutningen till Xbox Live. Information om hur du gör det finns på följande sidor: