Felet 805df700 visas när du försöker logga in på Xbox Live på Xbox 360

Följande felkod visas när du försöker logga in på Xbox Live med din Xbox 360:

805df700

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Ta bort din Xbox Live-profil, rensa systemcachen och ladda sedan ned din profil på nytt

Så här gör du:

1. Ta bort din Xbox Live-profil:
    1. Öppna Settings från Xbox Dashboard och välj sedan System.
    2. Välj Storage.
    3. Välj All Devices.
    4. Välj Gamer Profiles.
    5. Välj gamertag för den profil du vill ta bort.
    6. Välj Delete.
    7. Välj Delete Profile Only. Då tas profilen bort, men sparade spel och achievements finns kvar.
  2. Rensa systemcachen för att ta bort skadade data. Mer information finns i artikeln Så här rensar du cacheminnet på Xbox 360.
  3. Ladda ned din Xbox Live-profil igen:
    1. Tryck på Guide-knappen (den stora X-knappen i mitten) på handkontrollen.
    2. Välj Download Profile.
      Obs! Visas inte Download Profile? Detta innebär att du är inloggad med en annan profil. Tryck på X-knappen för att logga ut, bekräfta och välj sedan Download Profile.

3. Välj Download Profile längst ned på skärmen Download Profile.
    4. Ange e-postadressen för det Microsoft-konto som hör till din Xbox Live-profil. Om du inte känner till den läser du Hitta ditt Microsoft-kontos e-postadress eller lösenord.
    5. Ange Microsoft-kontots lösenord. Återställ lösenordet om du har glömt bort det.
      Obs! Om ditt konto är ett Xbox Live-barnkonto måste en förälder ange sin Microsoft-kontoinformation för att det ska gå att ladda ned profilen.

6. Om du har kopplat in en extern lagringsenhet till konsolen måste du välja på vilken lagringsenhet du vill spara profilen. Profilen laddas ned omedelbart om du inte använder någon extern lagringsenhet.

Du bör nu kunna logga in på konsolen med hjälp av din Xbox Live-profil.

Viktigt! Om du laddade ned din profil till en annan konsol och väljer Remember Password kan du ta bort lösenordet på distans så att ingen annan kommer åt din profil på den andra konsolen. Om du vill veta hur du gör detta läser du Hantera dina inloggningsinställningar på Xbox 360-konsolen.

Lösning 2: Felsöka nätverksanslutningen

Om du har problem med anslutningen testar du Lösningen för Xbox 360-anslutningsfel.

Lösning 3: Kontakta Internetleverantören

Kontakta Internetleverantören (ISP) om du behöver mer hjälp.