Felet 807b0191 visas när du hyr eller köper något på Film och TV eller lägger till en betalningsmetod i Xbox 360

Följande felkod och meddelande visas när du försöker köpa eller hyra Film och TV-innehåll på Xbox 360-konsolen. Felet kan även uppkomma när du försöker lägga till en betalningsmetod i Xbox Live-kontot:

A purchase error occurred.
Status code: 807b0191

Om du får det här felmeddelandet när du försöker köpa eller hyra Film och TV-innehåll, kan du inte köpa eller hyra det. Om felet uppkommer när du försöker lägga till en betalningsmetod, skickas du oavsiktligt tillbaka till skärmen där du lägger till ett betalningsalternativ.

Obs! Det här felet inträffar bara i Film och TV på Xbox 360-konsolen.

Lösning

Lös problemet genom att lägga till säkerhetsinformation i Microsoft-kontot. Gör det genom att besöka Översikt av Microsoft-kontots säkerhetsbevis och följa anvisningarna.