Felkoden 809B1002 visas när du använder en Kinect-sensor för Xbox 360

Följande felkod och felmeddelande kan visas när du försöker använda Kinect för Xbox 360:

Not enough light

809B1002

Detta innebär att Kinect-sensorn har svårt att se dig under ett Kinect-justeringstest.

Lösningar

Lösning 1: Välj "More info" och sedan "Try again"

Välj More Info på konsolen och visa förslag på hur du åtgärdar problemet. Efter att du har gjort de föreslagna ändringarna kör du testet igen genom att välja Try Again.

Pröva nästa lösning om du fortfarande får samma fel.

Lösning 2: Placera Kinect-sensorn för Xbox One rätt

Information om hur du placerar Kinect-sensorn rätt finns i Kinect-röstigenkänning och chatt.

Pröva nästa lösning om du fortfarande får samma fel.

Lösning 3: Kontrollera att du har bra belysning

Information om optimal belysning för Kinect finns i Rumsbelysning för Kinect.

Lösning 4: Kontakta Xbox-supporten

Om problemet kvarstår kan du kontakta Xbox-supporten.

Lösning 5: Begär en reparation

Om de föregående lösningarna inte åtgärdade problemet måste din Kinect-sensor repareras. Se Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.