Felet 809B1007 visas när du använder Kinect med din Xbox 360-konsol

Problem

Följande meddelande eller fel visas när du använder Kinect-sensorn:

Body turned

809B1007

Detta innebär att Kinect-sensorn har svårt att se dig under ett Kinect-justeringstest. Problemet kan antingen vara att sensorn inte är rätt placerad eller att det inte är tillräcklig belysning i rummet för att sensorn ska se dig.

Lösningar

Lösning 1: Välj "More info" och sedan "Try again"

Om felmeddelandet visas väljer du More Info för att se förslag på hur problemet kan åtgärdas. Efter att du har gjort de föreslagna ändringarna kör du testet igen genom att välja Try Again.

Pröva nästa lösning om du fortfarande får samma fel.

Lösning 2: Kontrollera att Kinect-sensorn är rätt placerad

Information om hur du placerar Kinect-sensorn för Xbox One rätt finns i Mer om Kinect-sensorns placering.

Pröva nästa lösning om du fortfarande får samma fel.

Lösning 3: Kontrollera att du har bra belysning

Information om optimal belysning för Kinect finns i Rumsbelysning för Kinect.

Lösning 4: Begär en reparation

Om de föregående lösningarna inte åtgärdade problemet måste din Kinect-sensor repareras. Se Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.

Reparations- eller garantifrågor? Se Garanti och service: Vanliga frågor.