Felet 809B1008 visas när du använder Kinect för Xbox 360

Följande felkod och meddelande visas när du använder Kinect-sensorn med Xbox 360:

No player detected

809B1008

Detta innebär att sensorn har svårt att se dig under ett Kinect-justeringstest.

Lösningar

Lösning 1: Välj ”More info” och sedan ”Try again”

Om felmeddelandet visas väljer du More Info för att se förslag på hur problemet kan åtgärdas. Efter att du har gjort de föreslagna ändringarna kör du testet igen genom att välja Try Again.

Pröva nästa lösning om du fortfarande får samma fel.

Lösning 2: Kontrollera att Kinect-sensorn är rätt placerad

Information om hur du placerar Kinect-sensorn för Xbox One rätt finns i Mer om Kinect-sensorns placering.

Pröva nästa lösning om du fortfarande får samma fel.

Lösning 3: Kontrollera att rummet har tillräcklig belysning

Läs om optimal belysning för Kinect och prova förslagen under Rumsbelysning för Kinect.

Lösning 4: Begär en reparation

Om de föregående lösningarna inte åtgärdade problemet måste din Kinect-sensor repareras. Se Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.