Felet 809B100A visas när du står för långt ifrån Kinect-sensorn för Xbox 360

Följande felkod och felmeddelande kan visas när du försöker använda Kinect-sensorn för Xbox 360:

Too far away (809B100A)

Det här meddelandet innebär att Kinect-sensorn knappt kan se dig.

Lösningar

Lösning 1: Gå närmare Kinect-sensorn och försök igen

Om Kinect-sensorn för Xbox 360 inte kan se dig flyttar du dig närmare den och väljer sedan Try Again. Pröva nästa lösning om du fortfarande får samma fel.

Lösning 2: Använda Kinect-justering

Se till att Kinect kan spåra och se hela din kropp genom att använda Kinect-justering. För mer information, se Felsök kroppsspårning med Kinect-sensorn för Xbox 360.

Lösning 3: Kontakta Xbox-supporten

Om felet kvarstår kan du kontakta Xbox-supporten.

Lösning 4: Begär en reparation

Om de föregående lösningarna inte åtgärdade problemet måste din Kinect-sensor repareras. Se Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.