Felet 809B100D visas när du använder Kinect med Xbox 360

Följande felmeddelande visas när du använder Kinect-sensorn med din Xbox 360-konsol:

Too far right

809B100D

Detta innebär att Kinect-sensorn har svårt att se dig under ett Kinect-justeringstest.

Lösningar

Lösning 1: Välj "More info" och sedan "Try again"

Välj More Info på konsolen och visa förslag på hur du åtgärdar problemet. Efter att du har gjort de föreslagna ändringarna kör du testet igen genom att välja Try Again.

Pröva nästa lösning om du fortfarande får samma fel.

Lösning 2: Placera Kinect-sensorn för Xbox One rätt

Information om hur du placerar Kinect-sensorn rätt finns i Konfiguration av Kinect på Xbox 360.

Om du ändå får samma fel efter att ha följt anvisningarna på den här sidan prövar du nästa lösning.

Lösning 3: Kontrollera att du har bra belysning

Lär dig om optimal belysning för Kinect och pröva förslagen under Rumsbelysning för Kinect.

Lösning 4: Begär en reparation

Om de föregående lösningarna inte åtgärdade problemet måste din Kinect-sensor repareras. Se Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.

Reparations- eller garantifrågor? Se Garanti och service: Vanliga frågor.