Felet 809B100E visas när du använder Kinect för Xbox 360

Följande felmeddelande visas när du använder Kinect-sensorn för Xbox 360:

Lower body not detected

Detta innebär att Kinect-sensorn har svårt att se dig under ett Kinect-justeringstest.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Välj ”More info” och sedan ”Try again”

Välj More Info på konsolen för att se förslag på hur du kan åtgärda problemet. Efter att du har gjort de föreslagna ändringarna kör du testet igen genom att välja Try Again.

Pröva nästa lösning om du fortsätter att få samma fel.

Lösning 2: Placera Kinect-sensorn för Xbox One rätt

Information om hur du placerar Kinect-sensorn rätt finns i Kinect-röstigenkänning och chatt.

Pröva nästa lösning om du fortsätter att få samma fel.

Lösning 3: Kontrollera att du har bra belysning

Information om optimal belysning för Kinect finns i Rumsbelysning för Kinect.

Lösning 4: Begär en reparation

Om de första tre lösningarna inte åtgärdar problemet måste din Kinect-sensor repareras. Logga in för att skicka en reparationsbegäran

Reparations- eller garantifrågor? Se Xbox 360-reparation: Vanliga frågor.