Felet 809B1080 uppträder när du använder Kinect med Xbox 360

Följande felkod och meddelande visas när du använder Kinect-sensorn för Xbox 360:

Kinect microphone is not detected.

809B1080

Det innebär att Kinect-sensorns mikrofon har svårt att höra dig.

Lösningar

Lösning 1: Välj "More info" och sedan "Try again"

Om felet visas väljer du More Info för att visa förslag på hur problemet kan åtgärdas. Välj Try Again efter att du har gjort de föreslagna ändringarna och se om mikrofonen hör dig nu.

Lösning 2: Kontrollera att Kinect-sensorn är rätt placerad

Information om hur du placerar Kinect-sensorn rätt för optimala mikrofonprestanda finns i Kinect-röstigenkänning och chatt på Xbox 360.

Lösning 3: Använda Kinect-justering

Försök köra Kinect-justering för att åtgärda problemet. Följ anvisningarna i Använda ljudjustering på din Kinect-sensor för Xbox 360 och Felsök kroppsspårning med Kinect-sensorn för Xbox 360.

Lösning 4: Begär en reparation

Om lösningarna ovan inte löste problemet måste Kinect-sensorn repareras. Se Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.