Felet 809B1081 uppträder när du använder Kinect-sensorn för Xbox 360

Följande felmeddelande kan visas när du använder Kinect-sensorn kopplad till din Xbox 360-konsol:

Your room is too loud.

809B1081

Om det här felmeddelandet eller den här koden visas när du använder Kinect innebär det att Kinect-sensorns mikrofon har problem med att höra dig.

Lösningar

Lösning 1: Välj "More info" och sedan "Try again"

Välj More Info på konsolen och visa förslag på hur du åtgärdar problemet. Efter att du har gjort de föreslagna ändringarna kör du testet igen genom att välja Try Again.

Lösning 2: Kontrollera att Kinect-sensorn är rätt placerad

Information om hur du placerar Kinect-sensorn rätt för optimal mikrofonanvändning finns i Kinect-röstigenkänning och chatt på Xbox 360.

Lösning 3: Begär en reparation

Om de föregående lösningarna inte åtgärdade problemet måste din Kinect-sensor repareras. Se Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.