Felet 83820070 visas när du försöker ansluta till Xbox Live med din Xbox 360

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker ansluta till Xbox Live på din Xbox 360-konsol:

83820070
Can’t retrieve information from Xbox Live. Please try again later.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera att Xbox Live-tjänsten fungerar som den ska

Om du vill kontrollera att Xbox Live-tjänsten fungerar som den ska går du till Status för Xbox Live.

Lösning 2: Kontrollera din konto- och faktureringsinformation

Det här felet kan inträffa om ditt Xbox Live-konto eller din betalningsinformation inte har uppdaterats. Hur du kontrollerar informationen beskrivs i Så här ändrar eller uppdaterar du informationen om fakturering för Xbox Live.

Lösning 3: Ta bort din profil, rensa systemcachen och ladda sedan ned profilen på nytt

Systemets cacheminne innehåller tillfälliga filer som används av Xbox 360-konsolen. Genom att ta bort profilen och rensa systemets cacheminne kan du kanske lösa det här problemet.

Så här gör du:

1. Ta bort din profil:
    1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
    1. Gå till Settings och välj System Settings.
    2. Välj Storage.
    3. Välj All Devices.
    4. Välj Profiles.
    5. Välj den gamertag du vill ta bort.
    6. Välj Delete.
    7. Välj Delete Profile Only. Då tas profilen bort, men sparade spel och achievements finns kvar.
  1. Töm systemets cacheminne på Xbox 360.
  2. Ladda ned profilen igen:
    1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
    2. Välj Download Profile.
      Obs! Visas inte Download Profile? Detta innebär att du är inloggad med en annan profil. Tryck på X-knappen för att logga ut, bekräfta och välj sedan Download Profile.
    3. Välj Download Profile längst ned på skärmen Download Profile.
    4. Ange det Microsoft-konto som hör till din Xbox Live-profil. Om du har glömt kontots e-postadress eller lösenord går du till Hitta Microsoft-kontots e-postadress eller lösenord.
      Obs! Om ditt konto är ett Xbox Live-barnkonto måste en förälder ange sin Microsoft-kontoinformation för att det ska gå att ladda ned profilen.
    5. Om du har kopplat in en extern lagringsenhet till konsolen måste du välja på vilken lagringsenhet du vill spara profilen. Profilen laddas ned omedelbart om du inte använder någon extern lagringsenhet.

Du bör nu kunna logga in på konsolen med hjälp av din Xbox Live-profil.

Viktigt! Om du laddade ned din profil till en annan konsol och väljer Remember Password kan du ta bort lösenordet på distans så att ingen annan kommer åt din profil på den andra konsolen. Om du vill veta hur du gör detta läser du Hantera dina inloggningsinställningar på Xbox 360-konsolen.

Lösning 4: Felsöka nätverksanslutningen

Kontrollera konsolens Internet-anslutning till routern eller modemet. Om konsolen verkar vara ansluten till Internet läser du Felsöka din Xbox 360-anslutning till Xbox Live eller Lösningen för Xbox 360-anslutningsfel.

Om felet visas när du försöker nå innehåll som du laddat ned tidigare kan du prova lösningarna i Det går inte att spela upp eller använda tidigare nedladdat innehåll på Xbox 360.