Felkod 838200c7 visas när du köper en prenumeration eller innehåll på Xbox 360

Följande felkod och meddelande visas när du försöker köpa en prenumeration eller innehåll på din Xbox 360-konsol:

Det har uppstått ett problem med Xbox-tjänsten. Försök igen senare.

Statuskod: 838200C7

Det här beror på något av följande:

• Xbox Live-tjänsten ligger tillfälligt nere.
  • Det har uppstått ett problem med ditt betalningsalternativ.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Användning av inköp och innehåll: körs
2017-07-21T07:36:10.0795468+00:00

Lösning 2: Se till att din fakturerings- och betalningsinformation är korrekt

Se till att Microsoft-kontots faktureringsadress är densamma som den kontokortsföretaget har uppgift om. Kontrollera också att ditt kort inte har upphört att gälla. Så här gör du:

1. Så här uppdaterar du din faktureringsinformation online:
    1. Logga in på sidan Betalning och fakturering med ditt Microsoft-konto.

Om du inte känner till ditt Microsoft-kontos e-postadress eller lösenord använder du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord.

2. Välj Faktureringsinformation och följ sedan anvisningarna för att gå igenom din faktureringsinformation.

Obs! Om något är fel väljer du Redigera profil och följer anvisningarna för att uppdatera informationen.

2. Om du vill uppdatera dina betalningsalternativ online läser du Uppdatera ett betalningsalternativ online och väljer Uppdatera ett betalningsalternativ till vänster på skärmen. Följ sedan anvisningarna.