Felet 88151000 visas när du loggar in på Xbox Live på Xbox 360

Följande felkod visas när du loggar in på Xbox Live med din Xbox 360-konsol:

Statuskod: 88151000

Det här kan innebära att din medlemskapsinformation inte laddades ned.

Lösningar

Lösning 1: Ladda ned din profil igen

Du löser det här problemet genom flytta och sedan ladda ned din profil igen. Så här gör du:

1. Formatera ett USB-flashminne som en Xbox 360-minnesenhet.
  2. För över din profil till ett USB-flashminne. Så här gör du:
    1. Sätt in USB-flashminnet i konsolen.
    2. Tryck på Guide -knappen på handkontrollen.
    3. Gå till InställningarSysteminställningar och välj sedan Lagringsutrymme.
    4. Välj Alla enheter.
    5. Välj Spelarprofiler och välj din spelarprofil.
    6. Välj Flytta.
    7. Välj det USB-flashminne till vilket du vill flytta din spelarprofil.
    8. Ta bort USB-flashminnet från konsolen.
  3. Ladda ned din profil igen. Så här gör du:
    1. Tryck på Guide -knappen på handkontrollen.
    2. Välj Ladda ned profil
      Obs! Visas inte Ladda ned profil? Detta innebär att du är inloggad med en annan profil. Tryck på X-knappen för att logga ut, bekräfta och välj sedan Ladda ned profil.
    3. Längst ned på skärmen Ladda ned profil väljer du Ladda ned profil.
    4. Ange det Microsoft-konto som hör till din Xbox Live-profil. Om du inte känner till ditt Microsoft-kontos e-postadress eller lösenord använder du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord.
      Obs! Om ditt konto är ett Xbox Live-barnkonto måste en förälder ange sin Microsoft-kontoinformation för att det ska gå att ladda ned profilen.
    5. Om du har kopplat in en extern lagringsenhet till konsolen måste du välja på vilken lagringsenhet du vill spara profilen. Profilen laddas ned omedelbart om du inte använder någon extern lagringsenhet.

Du bör nu kunna logga in på konsolen med hjälp av din Xbox Live-profil.

Viktigt! Om du laddade ned din profil till en annan konsol och väljer Remember Password kan du ta bort lösenordet på distans så att ingen annan kommer åt din profil på den andra konsolen. Om du vill veta hur du gör detta läser du Hantera dina inloggningsinställningar på Xbox 360-konsolen.

Om det här inte löser problemet försöker du med följande lösning.

Lösning 2: Töm systemets cacheminne

Du kan lösa problemet genom att rensa systemets cacheminne. Så här gör du:

1. Tryck på Guide -knappen på handkontrollen.
  2. Gå till Inställningar och välj Systeminställningar.
  3. Välj Lagringsutrymme eller Minne.
  4. Markera en lagringsenhet och tryck på Y-knappen på handkontrollen. (Det spelar ingen roll vilken lagringsenhet du väljer, cacheminnet rensas för alla lagringsenheter.)
  5. Välj Rensa systemcache.
  6. När du ombeds bekräfta underhåll av lagringsenheten väljer du Ja.
  7. Starta om konsolen.