Felet 8AC80008 visas när du använder mikrofonen på Kinect-sensorn för Xbox 360

Följande felkod och meddelande visas när du använder den inbyggda mikrofonen på Kinect-sensorn för Xbox 360:

Mikrofonen i sensorn fungerar inte

8AC80008

Detta kan innebära att Kinect-sensorn inte är korrekt ansluten.

Lösning

Se till att sensorn är ordentligt inkopplad och försök igen.

Xbox 360 S-konsol

1. Stäng av konsolen.
  2. Koppla bort Kinect-sensorn från konsolen och koppla sedan in sensorkabeln i AUX-porten på konsolens baksida.
    Viktigt! Ta bort strömsladden/USB-adapterkabeln om Kinect-sensorn levererades med en sådan.
  3. Starta konsolen.

Xbox 360-konsol i originalutförande

1. Stäng av konsolen.
  2. Koppla bort Kinect-sensorn från konsolen.
  3. Se till att strömsladden är ansluten till ett fungerande vägguttag.
  4. Anslut USB-kontakten till USB-porten på konsolens baksida.
  5. Starta konsolen.

Om lösningen ovan inte löste problemet måste Kinect-sensorn repareras. Se Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.