Felet 8AC8000B visas när du använder Kinect med Xbox 360

Följande felkod och felmeddelande kan visas när du försöker använda Kinect-sensorn för Xbox 360:

Couldn't hear the calibration tone

8AC8000B

Det innebär att Kinect-mikrofonen inte kan höra dig. Problemet kan vara att mikrofonen inte är rätt kalibrerad eller att den är felplacerad.

Lösningar

Lösning 1: Välj "More info" och sedan "Try again"

Välj More Info på konsolen och visa förslag på hur du åtgärdar problemet. Efter att du har gjort de föreslagna ändringarna kör du testet igen genom att välja Try Again.

Pröva nästa lösning om du fortfarande får samma fel.

Lösning 2: Kontrollera att Kinect-sensorn är rätt placerad

Information om hur du placerar Kinect-sensorn rätt för optimal mikrofonanvändning finns i Kinect-röstigenkänning och chatt på Xbox 360.

Pröva nästa lösning om du fortfarande får samma fel.

Lösning 3: Begär en reparation

Om de föregående lösningarna inte åtgärdade problemet måste din Kinect-sensor repareras. Se Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.