Felet 8AC8000C visas när du använder Kinect-sensorn för Xbox 360

Följande felmeddelande visas när du försöker använda Kinect-sensorn för Xbox 360:

Couldn't hear the calibration tone.

8AC8000C

Detta betyder att Kinect-mikrofonen inte kan höra dig. Mikrofonen kanske inte är rätt kalibrerad eller inte rätt placerad.

Lösningar

Lösning 1: Välj “More info” och sedan “Try again”

Välj More Info på konsolen och visa förslag på hur du åtgärdar problemet. Välj Try Again efter att du har gjort de föreslagna ändringarna och se om mikrofonen hör dig.

Pröva nästa lösning om du fortsätter att få samma fel.

Lösning 2: Kontrollera att Kinect-sensorn är rätt placerad

Information om hur du placerar Kinect-sensorn rätt för optimal mikrofonanvändning finns i Kinect-röstigenkänning och chatt.

Pröva nästa lösning om du fortsätter att få samma fel.

Lösning 3: Begär en reparation

Om du anser att Kinect-sensorn behöver repareras loggar du in på begär en reparation.

Reparations- eller garantifrågor? Se Xbox 360-reparation: Vanliga frågor.

Lösning 4: Kontakta Xbox-supporten

Om föregående lösningar inte löste problemet kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken “Kontakta oss” längst ned på den här sidan.