Felet 8AC8000D visas när du använder Kinect med Xbox 360

Följande felkod och felmeddelande kan visas när du försöker använda Kinect-sensorn för Xbox 360:

Couldn't hear the calibration tone

8AC8000D

Det innebär att Kinect-mikrofonen inte kan höra dig. Problemet kan vara att mikrofonen inte är rätt kalibrerad eller att den är felplacerad.

Lösningar

Lösning 1: Välj “More info” och sedan “Try again”

Välj More Info på konsolen och visa förslag på hur du åtgärdar problemet. Efter att du har gjort de föreslagna ändringarna väljer du Try Again.

Pröva nästa lösning om du fortsätter att få samma fel.

Lösning 2: Kontrollera att Kinect-sensorn är rätt placerad

Information om hur du placerar Kinect-sensorn rätt för optimal mikrofonanvändning finns i Kinect-röstigenkänning och chatt.

Pröva nästa lösning om du fortsätter att få samma fel.

Lösning 3: Begär en reparation

Om dessa steg inte löser problemet går du till Online Service Center och klickar på Start Request för att begära en reparation.

Reparations- eller garantifrågor? Se Xbox 360-reparation: Vanliga frågor.