Felet 8C3200008 visas då du försöker köpa något på Xbox 360

Följande felkod och meddelande visas när du försöker göra ett köp på Xbox 360-konsolen:

Ett fel uppstod under transaktionen. Försök igen senare.
Statuskod: 8C3200008

Detta kan innebära att det är problem med ditt betalningsalternativ. Till exempel kan din faktureringsadress vara felaktig eller så kan det kontokort du angett ha upphört att gälla.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera faktureringsadressen

Se till att Microsoft-kontots faktureringsadress är densamma som den kontokortsföretaget har uppgift om. Kontrollera också att ditt kort inte har upphört att gälla. Så här gör du:

1. Logga in på sidan Betalning och fakturering med ditt Microsoft-konto.

Om du inte känner till ditt Microsoft-kontos e-postadress eller lösenord använder du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord.

2. Välj Faktureringsinformation och följ sedan anvisningarna för att gå igenom din faktureringsinformation.

Obs! Om något är fel väljer du Redigera profil och följer anvisningarna för att uppdatera informationen.

Lösning 2: Uppdatera ditt betalningsalternativ

Om du vill uppdatera ditt betalningsalternativ läser du Uppdatera ett betalningsalternativ online och väljer antingen Uppdatera ett betalningsalternativ eller Lägg till betalningsalternativ till vänster på skärmen. Sedan följer du anvisningarna.

Lösning 3: Kontakta din bank

Köpet kan ha misslyckats av följande orsaker:

• kontokortet inte har aktiverats
  • kontokortet nekades på grund av otillräcklig täckning
  • kontokortet inte kan användas för onlineköp eller automatisk fakturering
  • kontokortsföretaget stoppar transaktionen.

Kontakta kontokortsföretaget eller banken och kontrollera att det kort du använder har aktiverats, att kontot har täckning och att transaktionen inte blockeras av någon anledning.

Lösning 4: Försök genomföra köpet senare

Köpet kan ha blockerats av följande orsaker:

• För många köpförsök den senaste tiden har nekats.
  • Xbox-kontot eller betalningsalternativet används från en suspekt plats.
  • Betalningsalternativet du angivit kan ha obetalda fakturor som gör att det för tillfället inte kan användas för nya inköp.

Vänta 24 till 48 timmar och försök sedan genomföra transaktionen igen. Om flera köp misslyckas kan det leda till att en viss tid måste gå utan att några köpförsök görs innan transaktionerna kan bearbetas (oftast mellan 24 och 48 timmar).