Felet 8C320008 uppkommer då du försöker logga in i Xbox Live

Du ser följande felkod och meddelande när du använder Xbox Live:

There’s a problem with Xbox Live. Please try again later
Status code: 8C320008.

Detta kan innebära att kontot är låst av någon av följande anledningar:

• Misstänkt eller bedrägligt beteende
  • Felaktiga eller ofullständiga faktureringsuppgifter

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Ändra betalningsalternativet. Se Lägga till ett betalningsalternativ till ditt Xbox Live-konto om du vill ändra betalningsalternativ för Xbox Live.

Lösning 2: Kontakta Xbox-supporten. Kontakta Xbox-supporten om du fortsätter att ha problem och ta reda på varför Xbox Live-kontot är låst.