Logga in
Dela den här sidan

Felet 8C320008 uppkommer då du försöker logga in i Xbox Live

Du ser följande felkod och meddelande när du använder Xbox Live:

There’s a problem with Xbox Live. Please try again later
Status code: 8C320008.

Detta kan innebära att kontot är låst av någon av följande anledningar:

• Felaktiga eller ofullständiga faktureringsuppgifter.
  • En utestående skuld på ditt konto.
  • För många köpförsök nyligen från ditt Xbox Live-konto.
  • Misstänkt eller bedrägligt beteende.
  • Det kredit- eller betalkort som används för kontot har inte aktiverats.

Obs! Innan du provar lösningarna nedan ska du kontrollera om Xbox Live-tjänsten är igång genom att gå till sidan Status för Xbox Live.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontakta din bank eller ditt finansinstitut

Xbox Live-köpet kan ha misslyckats av följande orsaker:

• Kredit- eller betalkortet har inte aktiverats.
  • Kredit- eller betalkortet avvisades eftersom täckning saknades.
  • Kredit- eller betalkortet kan inte användas för onlineköp eller automatisk fakturering.
  • Kredit- eller betalkortsföretaget stoppar transaktionen.

Kontakta kredit- eller betalkortsföretaget eller banken och kontrollera att det kort du använder har aktiverades, att kontot har täckning och att transaktionen inte blockeras av någon anledning.

Lösning 2: Ändra betalningsalternativ för Xbox Live och överför ditt saldo

Det här felet kan tyda på att ditt kredit- eller betalkort inte längre är giltigt eller att du har en skuld på ditt Microsoft-konto. Om du vill lägga till ett nytt kort och överföra eventuellt saldo följer du anvisningarna i Hur du ändrar betalningsalternativ för Xbox Live och överför ditt saldo.

Lösning 3: Kontakta Xbox-supporten

Om problemet kvarstår kan du kontakta Xbox-supporten och ta reda på varför Xbox Live-kontot är låst.