Felet 8C320008 uppkommer då du försöker logga in i Xbox Live

Du ser följande felkod och meddelande när du använder Xbox Live:

There’s a problem with Xbox Live. Please try again later
Status code: 8C320008.

Detta kan innebära att kontot är låst av någon av följande anledningar:

• Felaktiga eller ofullständiga faktureringsuppgifter
  • En skuld på ditt konto
  • För många köpförsök nyligen från ditt Xbox Live-konto
  • Misstänkt eller bedrägligt beteende

Obs! Innan du prövar lösningarna nedan bör du kontrollera om Xbox Live-tjänsten är igång genom att besöka Xbox Lives statussida.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Ändra betalningsalternativ för Xbox Live och överför ditt saldo

Det här felet kan tyda på att ditt kreditkort inte längre är giltigt eller att du har en skuld på Microsoft-kontot. Om du vill lägga till ett nytt kort och överföra en eventuell skuld följer du anvisningarna i Hur du ändrar betalningsalternativ för Xbox Live och överför ditt saldo.

Lösning 2: Kontakta Xbox-supporten. Kontakta Xbox-supporten om du fortsätter att ha problem och ta reda på varför Xbox Live-kontot är låst.