Felet 8C320008 uppkommer då du försöker logga in på din Xbox 360

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker logga in på ditt Xbox 360-konsolen:

Det är problem med Xbox Live. Försök igen senare
Statuskod: 8C320008.

Detta kan innebära att det är något fel med ditt Microsoft-konto pga. något av följande:

• Felaktiga eller ofullständiga faktureringsuppgifter.
  • En utestående skuld på ditt konto.
  • För många köpförsök nyligen från ditt Xbox-konto.
  • Misstänkt eller bedrägligt beteende.
  • Det kredit- eller betalkort som används för kontot har inte aktiverats.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontakta din bank

Xbox-köpet kan ha misslyckats av följande orsaker:

• Kredit- eller betalkortet har inte aktiverats.
  • Kredit- eller betalkortet avvisades eftersom täckning saknades.
  • Kredit- eller betalkortet kan inte användas för onlineköp eller automatisk fakturering.
  • Kredit- eller betalkortsföretaget stoppar transaktionen.

Kontakta kredit- eller betalkortsföretaget eller banken och kontrollera att det kort du använder har aktiverades, att kontot har täckning och att transaktionen inte blockeras av någon anledning.

Lösning 2: Betala eventuell utestående skuld på ditt Microsoft-konto

Om ett betalningsalternativ som är kopplat till en prenumeration har en utestående skuld måste du betala skulden innan du kan göra ett inköp på din Xbox 360-konsol.

Så här betalar du en förfallen skuld online:

1. Logga in på sidan Tjänster och prenumerationer med ditt Microsoft-konto.
  2. Hitta din förfallna prenumeration i listan. Det förfallna beloppet visas i rött.
  3. Välj Betala nu och följ sedan instruktionerna för att betala det förfallna beloppet.

Obs! Om din prenumeration förfallit kan en förbetald kod inte användas för att betala din skuld. Du måste betala skulden enligt anvisningarna ovan innan du löser in din förbetalda kod.

Lösning 3: Ändra betalningsalternativ

Om du vill uppdatera ditt betalningsalternativ online läser du Uppdatera ett betalningsalternativ online och väljer Uppdatera ett betalningsalternativ till vänster på skärmen. Sedan följer du anvisningarna på skärmen.