Felet 94-80153800 visas när du spelar upp en video på Xbox 360

Följande felkod och meddelande visas när du försöker spela upp en video som laddats ned från Xbox Live, streamats från en dator eller från en skiva på din Xbox 360-konsol:

94-80153800

A license is not available for this content. The license is missing, expired, corrupted, or does not belong to the current gamertag.

Det innebär att du inte har den licens som krävs för att spela upp innehållet.

De flesta videouppspelningsfel beror på något av följande:

• Formatet stöds inte av Xbox 360. Se Regioner, format och skivor som stöds.
  • Innehållet är kopieringsskyddat enligt Digital Rights Management. Ibland är innehållet bara licensierat för att spelas upp på en viss dator eller enhet.
  • Du är inte inloggad på Xbox Live eller så försöker du nå innehåll som är associerat med en annan Xbox 360-konsol.

Lösning

För att lösa problemet följer du felsökningsstegen i Det går inte att spela upp eller använda tidigare nedladdat innehåll på Xbox 360.