Felet 94-803C0009 visas när du spelar upp en hyrvideo på din Xbox 360

Följande felkod visas när du spelar upp en hyrvideo på din Xbox 360-konsol:

94-803C0009

Det innebär att det inte finns någon licens för den här hyrvideon. Licensen för den här artikeln saknas, har gått ut eller är skadad.

De flesta videouppspelningsfel beror på något av följande:

Lösning

För att lösa problemet måste du ta bort den aktuella hyrvideon från din samling och sedan hyra den igen från Film och TV-butiken. Så här gör du för att ta bort hyrvideon från din samling:

1. Gå till TV & filmer.
  2. Välj Film och TV.
  3. Under Mina videor väljer du Mina filmer.
  4. Välj hyrvideon och tryck sedan på X-knappen för att ta bort den från din samling.

När du har tagit bort hyrvideon kan du hyra den igen från Film och TV-butiken. Se Så här gör du för att köpa eller hyra innehåll från Xbox Live på Xbox 360 eller din dator för mer information.