Felet 96-80150017 visas när du spelar upp en video på din Xbox 360

Följande felkod visas när du försöker spela upp en video från Xbox Live på din Xbox 360-konsol:

96-80150017

Detta kan innebära att videon inte är tillgänglig på Xbox Live.

Mer information

Om du vill ta bort videon från din Film och TV-samling gör du så här:

1. Gå till TV & filmer.
Xbox 360 Dashboard, med fliken Film och TV vald
  1. Välj Film och TV.
  2. Under mina videor väljer du Mina filmer, Mina TV-program eller Mina spelvideor.
  3. Välj den video som inte längre är tillgänglig och tryck sedan på X-knappen  för att ta bort den från din samling.