Felet 96-80153004 visas när du spelar upp en video från Xbox Live på Xbox 360

Följande felkod visas när du försöker spela upp en video från Xbox Live i Film och TV:

96-80153004

Det kan innebära att videon skyddas av Digital Rights Management, och att licensen för den inte längre gäller på Xbox Live. Se Det går inte att spela eller använda tidigare nedladdat innehåll på Xbox 360.

Lösning

Det finns ingen licens eftersom den här videon inte längre är tillgänglig på Xbox Live. Du måste ta bort videon från din Xbox-videosamling.

1. Gå till TV & filmer.
  2. Välj Film och TV.
  3. Under mina videor väljer du Mina filmer, Mina TV-program eller Mina spelvideor.
  4. Välj den video som inte längre är tillgänglig och tryck sedan på X-knappen för att ta bort den från din samling.