Felet C000-0001 visas när du försöker ladda ned en uppdatering

Problem

Följande fel och meddelande visas när du försöker ladda ned en uppdatering:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001

Can't process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

Obs! Siffrorna x är platshållare. Dessa siffror varierar i det faktiska felmeddelandet.

Detta kan betyda att någon har gjort intrång i eller modifierat din konsol och att konsolen har stängts av.

Lösning

Följ de här stegen för att kunna spela spel offline på konsolen när den är avstängd:

1. Koppla bort nätverkskabeln fysiskt eller ta bort din Xbox 360 trådlös nätverksadapter från konsolen.
  2. Du måste inaktivera de automatiska inloggningen för att kunna spela spel offline. Så här inaktiverar du automatisk inloggning:
    1. Starta om konsolen.
    2. Välj No om du tillfrågas om att uppdatera konsolprogramvaran.
    3. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
    4. Gå till settings och sedan Profile.
    5. Välj Sign-in Preferences.
    6. Ange Profile Auto Sign-in till ”Off”.
    7. Tryck på B-knappen på handkontrollen när du vill gå tillbaka till Xbox Dashboard.

Du kan nu spela befintliga spel offline på konsolen. Alla framtida försök att logga in på Xbox Live eller uppdatera konsolprogramvaran leder till ett fel.

Mer information om Xbox Live-konsolavstängningar finns under Xbox Live-konsolavstängningar.