Felkod C000-0010 visas när du försöker ladda ned en uppdatering till Xbox 360-konsolen

Följande felmeddelande och felkod visas när du försöker ladda ned en uppdatering till Xbox 360-konsolen:

Update failed

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0010

OBS! Siffrorna x varierar.

Detta innebär att din konsol råkat ut för ett maskinvarufel och att du behöver begära en reparation.

Lösning

Om det är ett maskinvarufel på konsolen behöver den repareras. Se Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.