Felet C000-0013 visas när du försöker installera en Xbox 360-uppdatering från en skiva

Följande felmeddelande visas när du försöker installera en Xbox 360-uppdatering från en skiva:

C000-0013

Det gick inte att bearbeta uppdateringen. Om problemet kvarstår besöker du
www.xbox.com/support
.

Detta kan innebära att du kanske oavsiktligt tog bort spelskivan från skivfacket medan systemet uppdaterades eller så kan din skiva vara smutsig eller skadad.

Lösningar

Lösning 1: Sätt tillbaka eller rengör spelskivan och starta om konsolen. Installationsprocessen startas då om.

Lösning 2: Anslut konsolen till internet igen så att uppdateringen installeras. Mer information finns i Så här får du en ny Xbox 360-uppdatering.

Lösning 3: Uppdatera konsolprogramvaran först genom att först kopiera uppdateringen till ett USB-flashminne eller till en cd-skiva. Mer information finns i Felsöka problem med uppdateringar av Xbox 360-konsolen.

Om föregående lösningar inte åtgärdade problemet måste din konsol repareras. Se Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.