Felkod C000-0034 visas när du försöker installera en uppdatering från en lagringsenhet

Problem

Följande felkod och felmeddelande kan visas när du försöker installera en uppdatering till din Xbox 360-konsol från en lagringsenhet,

C000-0034

Can’t read the update from your storage device. Please reinsert it to continue the update.
If the problem persists, visit www.xbox.com/support

Detta kan innebära att det är något fel med din lagringsenhet.

Lösning

Kontakta Xbox-supporten genom att klicka på länken Kontakta oss längst ned på den här sidan.