Felet C000-003C visas när du försöker ladda ned en uppdatering

Problem

Följande fel visas när du försöker ladda ned en uppdatering till Xbox 360-konsolen:

Can't process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-003C

Obs! Siffrorna ”x” varierar.

Detta kan betyda att någon har gjort intrång i eller modifierat din konsol och att konsolen har stängts av.

Lösning

När din konsol har ändrats eller manipulerats kan du inte logga in på Xbox Live eller ladda ned uppdateringar till konsolen. Mer information finns i Information om Xbox Live-konsolavstängningar.

Du kan dock fortsätta spela spel i offline-läge på en avstängd konsol. Så här gör du:

1. Koppla fysiskt från nätverkskabeln eller ta bort din Xbox 360 trådlös nätverksadapter från konsolen.
  2. Du måste inaktivera den automatiska inloggningen för att kunna spela spel offline. Så här inaktiverar du automatisk inloggning:
    1. Starta om konsolen.
    2. Välj No (Nej) om du tillfrågas om att uppdatera konsolprogramvaran.
    3. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
    4. Gå till Settings och välj Profile.
    5. Välj Sign-in Preferences.
    6. Ange Profile Auto Sign-in till ”Off”.
    7. Tryck på B-knappen på handkontrollen när du vill gå tillbaka till Xbox Dashboard.

Om problemet kvarstår kontaktar du Xbox-supporten.