Felet C000-003F visas när du använder Xbox 360

Problem

Följande fel visas när du försöker använda Xbox 360:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-003F

Obs! Siffrorna x varierar.

Detta innebär att en uppdatering misslyckades.

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Starta om konsolen

Starta om konsolen med skivan där du fick uppmaningen om uppdatering.

Om du ändå får samma fel provar du nästa lösning.

Lösning 2: Spara uppdateringen till ett USB-flashminne, en CD eller DVD

Spara uppdateringen till ett USB-flashminne eller en skiva och installera därefter uppdateringen på din konsol. Så här gör du.

• Kopiera till ett USB-flashminne
  • Obs! USB-flashminnet måste använda filsystemet FAT32.

1. Sätt in USB-flashminnet i USB-porten på datorn.
    2. Ladda ned uppdateringsfilen.
    3. Klicka på Save för att spara ZIP-filen med konsoluppdateringen på datorn.
    4. Kopiera innehållet i .zip-filen till rotkatalogen på USB-flashminnet.
    5. Ta ut USB-flashminnet från USB-porten på datorn.
    6. Sätt in USB-flashminnet i en USB-port på Xbox 360-konsolen.
    7. Starta om konsolen.
    8. När konsolen startar kör installationsprogrammet automatiskt igång. Välj Yes när du uppmanas att uppdatera den nya programvaran för konsolen.
  • Bränna på CD eller DVD
  • Du kan också ladda ned uppdateringen på datorn, bränna uppdateringen på en CD eller DVD och sedan installera uppdateringen på konsolen. Så här gör du:

1. Ladda ned uppdateringsfilen till datorn.
    2. Klicka på Save för att spara ZIP-filen med konsoluppdateringen på datorn.
    3. Sätt in en tom, skrivbar cd eller dvd i datorn.
    4. Kopiera innehållet i ZIP-filen till rotkatalogen på CD:n eller DVD:n och välj att skriva (bränna) filerna på skivan.
    5. När filerna har bränts på skivan tar du bort den från datorn och sätter in den i skivenheten på Xbox 360-konsolen.
    6. Starta om konsolen.
    7. När konsolen startar kör installationsprogrammet automatiskt igång. Välj Yes när du uppmanas att uppdatera den nya programvaran för konsolen.

Om problemet kvarstår kontaktar du Xbox-supporten.

Har du frågor om reparation eller garanti? Läs Xbox 360-garanti, -registrering och -reparation: Vanliga frågor.