Statuskod C000-007B visas när du laddar ned till Xbox 360-konsolen

Problem

Om du ser följande felkod när du försöker ladda ned någonting (en app, ett spel, en video, o.s.v.) till din Xbox 360-konsol kan det innebära att konsolen har ett hårdvaruproblem:

Can’t read update from disc.

Status code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-007b

Obs! Siffrorna ”x” varierar.

Lösning

För att lösa problemet provar du att uppdatera konsolen med hjälp av en USB-enhet eller en skiva. Mer information om hur du gör detta finns i Så här får du en ny Xbox 360-uppdatering.

Om det inte fungerade med att uppdatera konsolen begär du en reparation.