Felkod C000-007F visas när du försöker ladda ned en uppdatering till Xbox 360-konsolen

Problem

Följande felkod och felmeddelande kan visas när du försöker ladda ned en uppdatering till Xbox 360-konsolen:

Update failed.
Status code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-007F

Obs! Siffrorna ”x” varierar.

Detta kan innebära att ett maskinvaruproblem har uppstått på konsolen.

Lösning

För att lösa det här problemet måste din konsol repareras. Se Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.