Felet C000-0221 visas när du försöker ladda ned en uppdatering

Översikt

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker ladda ned en uppdatering:

• Can't process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.
  • Status Code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0221

Obs! Siffrorna ”x” varierar.

Detta kan innebära att din konsol har manipulerats eller modifierats och att konsolen har stängts av. Det går inte längre att ansluta konsolen till Xbox Live, installera programvaruuppdateringar eller spela nya spel som kräver en uppdatering av programvaran. Läs om Xbox Live-konsolavstängningar.

Lösning

Följ de här stegen för att kunna spela befintliga spel offline om konsolen är avstängd:

1. Koppla från nätverkskabeln eller ta bort din Xbox 360 trådlös nätverksadapter från konsolen.
  2. Slå av automatisk inloggning om den är påslagen:
    1. Starta om konsolen.
    2. Välj No om du tillfrågas om att uppdatera konsolprogramvaran.
    3. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
    4. Gå till Settings och välj Profile.
    5. Välj Sign-in Preferences.
    6. Ange Profile Auto Sign-in till ”Off”.
    7. Tryck på B-knappen på handkontrollen när du vill gå tillbaka till Xbox Dashboard.

Du kan nu spela befintliga spel offline på konsolen. Alla framtida försök att logga in på Xbox Live eller uppdatera konsolprogramvaran leder till ett fel.