Felet C00000A3 visas och en lampa blinkar grönt när du använder Kinect på Xbox 360

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker använda Kinect-sensorn:

C00000A3

The device is starting up

Det här felet åtföljs av att en lampa blinkar grönt. Om lampan fortsätter att blinka i mer än 90 sekunder kan du behöva starta om Xbox 360-konsolen eller så kanske du behöver uppdatera konsolprogramvaran.

Lösningar

Lösning 1: Stäng av Xbox 360-konsolen, vänta 90 sekunder och starta den sedan igen

1. Stäng av konsolen.
  2. Vänta i 90 sekunder.
  3. Starta om konsolen.

Om lampan som blinkar grönt inte lyser med fast sken efter 90 sekunder provar du nästa lösning.

Lösning 2: Uppdatera programvaran för Xbox 360-konsolen

Gör så här för att kontrollera om konsolens programvara behöver uppdateras:

1. Sätt i en Kinect-spelskiva.
  2. Starta spelet från Xbox Dashboard.
  3. Om konsolens programvara behöver uppdateras visas följande meddelande:

Uppdatering krävs: En uppdatering har hittats. Du måste starta om konsolen för att uppdateringen ska installeras.

4. Välj Ja, starta om för att installera uppdateringen.

Obs! Om du inte har en Kinect-spelskiva i närheten läser du Så här laddar du ned en ny Xbox 360-uppdatering för att se fler uppdateringsalternativ.

Lösning 3: Begär en reparation

Om lösningarna ovan inte löste problemet måste Kinect-sensorn repareras. Se Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.