Felkoden C000022D visas och en röd lampa är tänd på Kinect-sensorn för Xbox 360

Följande felkod och meddelande visas när en röd lampa tänds på Kinect-sensorn för Xbox 360:

A problem has occurred with your Kinect Sensor

Error code: C000022D

Det kan innebära att sensorn inte är rätt ansluten eller att konsolprogramvaran behöver uppdateras.

Lösningar

Lösning 1: Uppdatera konsolprogramvaran

1. Sätt i en Kinect-spelskiva.
  2. Starta spelet från Xbox Dashboard.
  3. Om Xbox-konsolens programvara behöver uppdateras visas följande meddelande:
  4. Update Required: An update has been found. Du måste starta om konsolen för att uppdateringen ska installeras.

5. Välj Yes, Restart för att installera uppdateringen.

Lösning 2: Kontrollera kablarna

Xbox 360 E- eller Xbox 360 S-konsol

1. Stäng av konsolen.
  2. Viktigt! Ta bort strömsladden/USB-adapterkabeln om Kinect-sensorn levererades med en sådan.

3. Koppla in sensorkabeln i AUX-porten på konsolens baksida.
  4. Starta konsolen.

Xbox 360-konsol i originalutförande

1. Stäng av konsolen.
  2. Se till att strömsladden är ansluten till ett fungerande vägguttag.
  1. Se till att USB-kontakten är inkopplad på konsolens baksida.

Lampan nära mitten på kabeln bör lysa grönt.

Lyser ingen grön lampa? Kontrollera att kabeln fungerar genom att koppla den till ett annat vägguttag. Om du behöver byta ut kabeln kontaktar du Xbox-supporten med hjälp av informationen längst ned på den här sidan.

1. Starta konsolen.

Om du har gått igenom stegen ovan men fortfarande har problem provar du följande:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen, gå till Settings och välj sedan System Settings.
  2. Välj Kinect Settings.
  3. Välj Kinect Sensor och sedan On

Lösning 3: Begär en reparation

Om de föregående lösningarna inte åtgärdade problemet måste din Kinect-sensor repareras. Se Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.