Felet C005-3002 inträffar när du försöker uppdatera din Xbox 360-konsol

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker uppdatera Xbox 360-konsolen:

Can't update your console. Please visit www.xbox.com/support.

Status Code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C005-3002

Obs! Siffrorna x varierar.

Det här innebär att ett problem uppstod på konsolen under uppdateringen.

Lösningar

Lösning 1: Prova att uppdatera igen när du har matat ut skivfacket.

Så här gör du:

1. Mata ut skivfacket och ta ut skivan från konsolen.
    Viktigt! Stäng inte skivfacket. Låt det vara öppet.
  2. Koppla bort strömsladden på baksidan av konsolen medan skivfacket är öppet.
  3. Tryck försiktigt in skivfacket ungefär halvvägs in i konsolen.
  4. Koppla in strömsladden i konsolen igen.
  5. Tryck på av/på-knappen på konsolen. Skivfacket bör gå igen hela vägen och sedan ska konsolen starta och visa Xbox Dashboard.
    Viktigt! Använd inte knappen på handkontrollen eller eject-knappen på skivfacket för att starta konsolen i det här steget.
  6. Försök uppdatera konsolprogramvaran igen.

Lösning 2: Begär en reparation

Om föregående lösning inte åtgärdade problemet måste din konsol repareras. Se Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.