Felet C0050006 visas när du försöker använda Kinect-sensorn

Problem

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker använda Kinect-sensorn:

The Kinect sensor needs an update

C0050006

Detta innebär att programvaran för Xbox 360-konsolen eller Kinect-sensorn behöver uppdateras.

Lösningar

Om det här meddelandet visas väljer du Yes för att hämta och installera programuppdateringen. Uppdateringen installeras automatiskt nästa gång du startar konsolen.

Om problemet kvarstår kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.