Felkoden C0051011 visas när du använder en Kinect-sensor för Xbox 360

Följande felkod och meddelande visas när du använder Kinect-sensorn för Xbox 360:

There's a USB connection problem.
C0051011

Detta kan innebära att du har för många USB-tillbehör anslutna till Xbox 360-konsolen eller att en USB-enhet inte fungerar som den ska.

Lösning

För att lösa problemet testar du USB-tillbehören genom att ta bort och sätta dit dem ett i taget.

Xbox 360 E-konsol

1. Stäng av Xbox 360-konsolen.
  2. Koppla bort Kinect-sensorn och eventuella USB-tillbehör från konsolen.
  3. Koppla in sensorkabeln i AUX-porten på konsolens baksida.
    Viktigt! Ta bort strömsladden/USB-adapterkabeln om Kinect-sensorn levererades med en sådan.
  4. Starta konsolen.
  5. Anslut USB-tillbehören ett i taget till konsolen för att se om problemet beror på tillbehören. Om meddelandet om USB-fel fortfarande visas kan du behöva minska antalet tillbehör som är anslutna till konsolen.

Xbox 360 S-konsol

1. Stäng av konsolen.
  2. Koppla bort Kinect-sensorn och eventuella USB-tillbehör från konsolen.
  3. Koppla in sensorkabeln i AUX-porten på konsolens baksida.
    Viktigt! Ta bort strömsladden/USB-adapterkabeln om Kinect-sensorn levererades med en sådan.
  4. Starta konsolen.
  5. Anslut USB-tillbehören ett i taget till konsolen för att se om problemet beror på tillbehören.

Xbox 360-konsol i originalutförande

1. Stäng av konsolen.
  2. Koppla bort Kinect-sensorn och eventuella USB-tillbehör från konsolen.
  3. Se till att strömsladden är ansluten till ett fungerande vägguttag.
  4. Se till att Kinect USB-kontakten är inkopplad på konsolens baksida.
  5. Starta konsolen.
  6. Anslut USB-tillbehören ett i taget till konsolen för att se om problemet beror på tillbehören.

Om lösningen ovan inte löste problemet måste Kinect-sensorn repareras. Se Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.