Felet C0051012 visas och en lampa blinkar grönt när du använder Kinect på Xbox 360

Följande felmeddelande visas när du använder Kinect-sensorn med Xbox 360:

C0051012

A Kinect sensor is connected but it can't be verified

Det här felet åtföljs av att en lampa blinkar grönt. Om lampan fortsätter att blinka i mer än 90 sekunder kan du behöva starta om Xbox 360-konsolen eller så kanske du behöver uppdatera konsolprogramvaran.

Lösningar

Lösning 1: Starta om Xbox 360-konsolen

1. Stäng av konsolen.
  2. Vänta i 90 sekunder.
  3. Starta om konsolen.

Om lampan som blinkar grönt inte lyser med fast sken efter 90 sekunder provar du nästa lösning.

Lösning 2: Uppdatera programvaran för Xbox 360-konsolen

Gör så här för att kontrollera om konsolens programvara behöver uppdateras:

1. Sätt i en Kinect-spelskiva.
  2. Starta spelet från Xbox Dashboard.
  3. Om konsolens programvara behöver uppdateras visas följande meddelande:

Update Required: An update has been found. Du måste starta om konsolen för att uppdateringen ska installeras.

4. Välj Yes, Restart för att installera uppdateringen.

Obs! Om du inte har en Kinect-spelskiva i närheten läser du Så här laddar du ned en ny Xbox 360-uppdatering för att se fler uppdateringsalternativ.

Lösning 3: Begär en reparation

Om de föregående lösningarna inte åtgärdade problemet måste din Kinect-sensor repareras. Se Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.

Reparations- eller garantifrågor? Se Garanti och service: Vanliga frågor.