Felet C0051202 uppträder när du använder Kinect för Xbox 360

Följande felmeddelande visas och en röd lampa lyser på din Kinect-sensor för Xbox 360:

The Kinect Sensor has insufficient power (C0051202)

Det kan innebära att din Kinect-sensor inte är rätt ansluten eller att programvaran för Xbox 360-konsolen behöver uppdateras.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar: Om en lösning inte fungerar går du till nästa.

Lösning 1: Uppdatera programvaran för Xbox 360-konsolen

Så här gör du:

1. Sätt i en Kinect-spelskiva.
  1. Starta spelet från Xbox Dashboard.
  2. Om konsolens programvara behöver uppdateras visas följande meddelande:
  3. Update Required: An update has been found. Du måste starta om konsolen om du vill använda uppdateringen.
  4. Välj Yes, Restart för att installera uppdateringen.

Lösning 2: Kontrollera kablarna

Så här gör du:

• Xbox 360 E-konsol
    1. Stäng av konsolen.

Viktigt Ta bort strömsladden/USB-adapterkabeln om din Kinect-sensor levererades med en sådan.

2. Koppla in sensorkabeln i AUX-porten på konsolens baksida.
    1. Starta konsolen.
  • Xbox 360 S-konsol
    1. Stäng av konsolen.
    2. Koppla bort sensorn från konsolen och koppla sedan in sensorkabeln i AUX-porten på konsolens baksida.

Viktigt! Ta bort strömsladden/USB-adapterkabeln om Kinect-sensorn levererades med en sådan.

1. Starta konsolen.
  • Xbox 360-konsol i originalutförande
    1. Stäng av konsolen.
    2. Kontrollera att strömsladden är ansluten till ett fungerande vägguttag och att USB-kontakten är isatt på konsolens baksida.

Lampan nära mitten på delningskabeln ska lysa grönt.

Lyser ingen grön lampa? Kontrollera att kabeln fungerar genom att koppla den till ett annat vägguttag. Om lampan fortfarande inte lyser grönt måste kabeln bytas ut. Du kan beställa en ersättningskabel från Xbox Online Service Center (logga in med ditt Microsoft-konto). Konsolregistrering kanske krävs.

1. Starta konsolen.

Lösning 3: Begär en reparation

Om de föregående lösningarna inte åtgärdade problemet måste din Kinect-sensor repareras. Se Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.