Felkoden C005120B uppträder när du använder Kinect-sensorn på Xbox 360

Följande felmeddelande visas när du försöker använda Kinect-sensorn för Xbox 360:

C005-120B

A problem has occurred with your Kinect Sensor.

Detta kan innebära att du har något av följande problem:

• Kinect-kablarna är inte rätt anslutna.
  • Kinect-sensorn är inte korrekt installerad.
  • Kinect är inte placerad så att utrymmet räcker.

Lösningar

Försök med följande lösningar:

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felkoden C005120B uppträder när du använder Kinect-sensorn på Xbox 360" som du läste om eller ett annat problem?